El Dia Mundial de la Ràdio al costat dels oients!
#DiaCatRàdio

El Dia Mundial de la Ràdio a casa dels oients!

Les Terres de l'Ebre, Lleida, Gósol... i fins i tot Copenhaguen! Catalunya Ràdio es mou més que mai per fer la ràdio al teu costat

RedaccióActualitzat

Un any més hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio visitant els oients a casa seva des de la sortida del sol, amb "El matí", fins a la matinada, amb "La nit dels ignorants". Després d'haver rebut moltes propostes, ens hem instal·lat en diferents espais amb un factor comú: la calidesa i la fidelitat a la ràdio!

El primer raig de sol ha enganxat la Mònica Terribas presentant "El matí de Catalunya Ràdio" des d'una barraca del Poblenou del Delta. En aquesta construcció tan típica de les Terres de l'Ebre, hem parlat amb els veïns de la zona per conèixer la situació tres setmanes després que el temporal Gloria engolís quilòmetres de terra del Delta. Les "apocalíptiques" tampoc no s'ho han perdut, i hem pogut gaudir d'actuacions en directe amb artistes nostrats com Miquel del Roig. 
 

 
 

Després que l'any 2017 el "Tot costa" sortís de Catalunya per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio des de París, la Mariola Dinarès i l'equip del "Popap" també han fet una escapada internacional per fer feliç una família d'oients molt fidels que ens segueixen cada dia des d'Allerod, Dinamarca. La Carme, el Thomas i els seus dos fills asseguren que escolten Catalunya Ràdio "tot el dia" per internet, i és el segon any que ens demanen una visita. No els podíem fer esperar més.

 

També ens han obert la porta de casa seva uns santcugatencs que volien conèixer en persona l'Òscar Fernández i l'Empar Moliner i descobrir com es fa el "Catalunya migdia" en directe. Ells també s'han sentit com a casa; tant, que l'Empar Moliner ha remenat totes les prestatgeries! 

 
 
 

I què et semblen els canvis de look? Roger de Gràcia, Maria Sherman i tota la tropa de l'"Estat de Gràcia" han passat la tarda entre massatges capilars i assecadors, en una perruqueria de Mollet del Vallès. A més d'encomanar-nos el bon humor de l'Imma Amills i les seves clientes, Patrycia Centeno ha aprofitat per analitzar els cabells dels polítics amb lupa. Què ens diuen les cabelleres de Trump, Puigdemont, Iglesias i Johnson? 


 
 

I gràcies a l'"APM?", en Peyu per fi ha après a pronunciar Gósol! Els més pocavergonyes de la casa s'han instal·lat al Berguedà acollits pels propietaris del restaurant El Forn. 

El Dia Mundial de la Ràdio al costat dels oients!
El Dia Mundial de la Ràdio al costat dels oients!

Els del "Tot costa" han decidit seguir el debut del Barça a la Copa del Rei de bàsquet a casa del Roger Grimau, de Sant Just Desvern, una altra de les sorpreses del dia!
 

 

El "Catalunya nit", amb  Kilian SabriàLaura Rosel, ha aparcat en una autoescola de Lleida i ha recorregut la ciutat en un cotxe de pràctiques! El Dia Mundial de la Ràdio, en moviment... I els joves aprenents, molt motivats.
 

El Dia Mundial de la Ràdio al costat dels oients!
El Dia Mundial de la Ràdio al costat dels oients!

També és una ocasió molt especial per al programa "El club de la mitjanit", que es posa de gala perquè s'ha fet des del plató de l'"Està passant" de TV3 amb públic! Tota una experiència.
 

El Dia Mundial de la Ràdio a casa dels oients!

I si algú treballa nit i dia i de valent són els metges i metgesses, infermers i infermeres i la resta del personal mèdic dels serveis públics, i és per això que en Xavier Solà i l'equip de "La nit dels ignorants" han passat la matinada a l'Hospital Clínic de Barcelona. Ràdio i sanitat, dos serveis públics imprescindibles!

El Dia Mundial de la Ràdio al costat dels oients!

Es tanca així una altra edició del Dia Mundial de la Ràdio, que a Catalunya Ràdio volem celebrar amb els oients per agrair-los que estiguin sempre al nostre costat.

El mapa de Catalunya Ràdio en el Dia Mundial de la Ràdio (actualitzat v2)
ARXIVAT A:
Dia Mundial de la Ràdio
Anar al contingut