Carles Porta, director i presentador de "Crims"
Carles Porta, director i presentador de "Crims"

"Crims" renova una temporada més a Catalunya Ràdio

Serà la quarta temporada del programa que dirigeix i presenta Carles Porta

Actualitzat

Els fans de "Crims" (que no són pocs) poden respirar tranquils. A partir del 30 d'agost, el programa de Carles Porta torna a l'antena, al web i a l'app de Catalunya Ràdio, amb nous casos.

Després de tres temporades, i la versió televisiva del programa, "Crims" és un dels projectes de més èxit de l'emissora que dirigeix Saül Gordillo. Carles Porta és "conscient que els oients són cada vegada més exigents amb el projecte", i això l'estimula:

"Tractarem crims mediàtics, d'altres que són desconeguts i també algun d'una mica històric, com el de Pablo Casado l'any 1929".

Cada diumenge, a les 21.00, Porta i el seu equip miren de posar llum a la foscor a diverses històries reals, com ara la del cas Biondo, entorn d'un jove italià de 31 anys que apareix mort en un pis del barri de Las Letras de Madrid. Precisament, aquest és el capítol més escoltat aquesta temporada, que ha superat el 1.700.000 reproduccions a la carta i en directe.

La renovació de "Crims" a Catalunya Ràdio per a la pròxima temporada se suma a la d'"El búnquer", la ràdio clandestina d'En Peyu, Neus Rossell i Jair Domínguez, que la setmana passada va rebre el Premi RAC al Millor Programa de Ràdio 2021.

 

Anar al contingut