Catalunya Ràdio assoleix la seva millor audiència digital aquest 2020
Catalunya Ràdio assoleix la seva millor audiència digital aquest 2020
Comscore desembre 2020

Catalunya Ràdio assoleix la seva millor audiència digital el 2020

L'emissora creix un 34% respecte a l'any anterior, segons dades de la consultora Comscore

Actualitzat

Catalunya Ràdio comença l'any amb bones notícies, que consoliden el projecte digital de l'emissora que dirigeix Saül Gordillo. El desembre passat, i tot el 2020, han marcat la millor audiència de la història a catradio.cat i a l'app de Catalunya Ràdio.

L'últim any s'ha arribat a una mitjana mensual de 784.000 usuaris únics a Espanya. En concret, el mes passat hi ha hagut 781.000 usuaris únics, que han suposat un increment mensual del 36% respecte al desembre del 2019.  

Aquestes audiències digitals, auditades per Comscore, reforcen l'últim EGM a Catalunya Ràdio, amb un creixement del 14% en un any a la tercera onada de l'estudi. L'estrena de Laura Rosel dirigint i presentant "El matí de Catalunya Ràdio", i el programa d'humor "El búnquer", amb en Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, han estat dos projectes d'èxit a l'emissora. Al costat, lideratge d'informatius com el "Catalunya migdia" o "Crims", de Carles Porta.

De la seva banda, TV3 també fa rècord i és la televisió líder a internet a Catalunya durant 44 mesos consecutius, amb 2.426.000 usuaris únics de mitjana mensual, un 11% més que el 2019.

Anar al contingut