"Quan arribin els marcians" rastreja la vida cultural d'arreu de territori
"Quan arribin els marcians" rastreja la vida cultural d'arreu de territori
La represa de les arts escèniques en directe

L'agenda cultural del 22 al 28 de juny

Comèdia, música i història: propostes per a la darrera setmana de juny de "Quan arribin els marcians"

1. La Gleva Teatre obre portes

Quan: a partir del 22 de juny

Els marcians ja poden aterrar a la Gleva Teatre, que torna a obrir portes, i fer-ho amb bon humor. La sala de Sant Gervasi de Barcelona es desconfina amb la història de dos clowns que juguen a ser músics i s'atreveixen amb el blues o el txa-txa-txa. "Black & Blues", encarnats per Ricardo Cornelius i Cristi Garbo, es podrà veure des d'aquest 22 de juny fins al 12 de juliol, i suposarà també el tret de sortida del cicle de clown que La Gleva prepara per a la tardor, dirigit pel gran Jango Edwards.

 

2. Ítaca fa camí

Quan: 26 i 27 de juny

El Festival Ítaca va prometre que l'espectacle havia de continuar i ha complert: encara que sigui amb una "Edició limitada" i reubicant dates, torna amb amb sis concerts presencials perquè la música en viu torni a sonar a les comarques gironines. Després dels concerts a Corçà l'espectacle continua a la Pera el 26 de juny, amb doble concert de Sanjosex i Meritxell Neddermann, que ofereixen la primera actuació en directe des de la desescalada. El bisbalenc Sanjosex torna amb nou disc sota el braç, "Dos somnis", les primeres cançons originals que presenta després de sis anys, i la maresmenca Meritxell Neddermann reprèn la gira de presentació del seu àlbum de debut en solitari, "In the backyard of the castle". L'endemà serà Andrea Motis qui actuarà al camp de futbol de la Pera, sota les estrelles, per obsequiar la galàxia amb els seus dos àlbums en solitari: "Emotional dance" i "Do outro lado do Azul".

 

3. Museu de les Terres de l'Ebre

Quan: 27 i 28 de juny

El Museu de les Terres de l'Ebre torna a obrir portes amb un visita comentada a l'exposició "El llapis, arma de guerra antifeixista 1936-39". Els dies 27 i 28 de juny la historiadora Teresa Ferré guiarà els visitants per la mostra de cartells de propaganda antifeixista d'autors com Carles Fontserè, Josep Renau, José Bardasano, Pere Català o Humbert Vallmitjana. Una exposició que es pot veure fins al 30 de juny.

 

4. Ferran Palau a la Bastida d'Igualada

Quan: 28 de juny

El pop subtil i colorista de Ferran Palau obrirà el diumenge 28 de juny el cicle de concerts d'estiu a la Bastida d'Igualada, en el marc del cicle El vermutillo, que fa una proposta un diumenge de cada mes. Des que el 2017 va rebre el premi de la crítica pel seu segon àlbum, "Santa Ferida", el músic de Collbató ha anat polint el seu so i el seu imaginari per oferir-nos ara "Kevin", una oda a l'amor "easy-loving", amb la seva veu elegant i un toc de sintetitzadors. Atenció, marcians, no descarteu un aterratge a La Bastida i a un cicle que continuarà amb veus com Núria Graham, Marialluïsa o El Petit de Cal Eril.

ARXIVAT A:
Cultura
Anar al contingut