Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.30

La vida després de superar els efectes més greus de la Covid-19, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Com es viu després de superar els efectes més greus de la Covid-19? Se'n parlarà amb Carles González, el pacient que ha estat més temps ingressat per Covid-19 a l'UCI del Clínic, i Sílvia Soler, impulsora de l'associació d'afectats i afectades persistents.

Lídia Heredia també entrevistarà Divina Farreny, gerent de la regió sanitària de Lleida, perquè expliqui l'evolució dels brots i les mesures per evitar que s'estenguin.

El periodista científic Dani Arbós contextualitzarà les últimes informacions sobre tractaments i investigació del coronavirus.

A la tertúlia, hi participaran Milagros Pérez Oliva i Ferran Casas. I, com cada dilluns, John Carlin s'afegirà a l'anàlisi de l'actualitat.

El president de Metges Sense Fronteres, David Nogueras, i el director de la revista 5W, Agus Morales, alertaran de com ha afectat la crisi de la Covid-19 a l'ajuda humanitària arreu del món i de quin impacte tindrà.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut