Xavi Hernández ha portat l'Al-Sadd a semifinals de la Copa de l'Emir
Barça

Xavi: "Vull tornar al Barça però per començar un projecte de zero"

L'excapità blaugrana, actual entrenador de l'Al-Sadd qatarià, recalca que "no hi pot haver ningú tòxic a prop del vestidor"

Actualitzat
L'excapità del Barça Xavi Hernández explica en una entrevista al Magazine de La Vanguardia que té clar que vol tornar al club blaugrana, però que ho vol fer en un projecte que comenci des de zero. L'actual entrenador de l'Al-Sadd qatarià afegeix que vol treballar amb persones properes a ell i que no vol ningú tòxic al vestidor.

"Tinc clar que vull tornar al Barça, em fa molta il·lusió. Potser anys enrere em podia fer respecte, però ara que m'he vist entrenant crec que puc aportar coses als jugadors. Els vaig deixar clar que jo em veia en un projecte que comencés de zero i en què la presa de decisions fos meva. M'agradaria treballar amb persones en les que tinc confiança, amb les que hi ha lleialtat, i que són gent vàlida. No hi pot haver ningú tòxic a prop del vestidor. Jo proposava Carles Puyol, que va ser capità del Barça, i Jordi Cruyff, un bon negociant, que ja té experiència a la secretaria tècnica."

Sobre si un eventual canvi de president podria avançar la seva tornada, el terrassenc admet que no seria definitiu, que no té res en contra de ningú, i que farà costat a tot aquell que vulgui el bé per al Barça.

"No seria definitiu, però insisteixo en què m'agradaria tenir una sintonia total (...) No tinc res en contra de ningú; és més, no tinc mala relació amb Bartomeu, amb Laporta m'hi porto bé, i Víctor Font i jo som amics. Jo estaré amb qui vulgui el bé del Barça."

En l'àmplia entrevista concedida, Xavi ha tirat floretes a alguns dels actuals integrants del Barça, com Alba, Messi, Busquets, De Jong o Suárez, i ha considerat que a l'actual planter blaugrana li falten extrems i ha citat Jadon Sancho o Serge Gnabry.

 

Anar al contingut