BARÇA

La plantilla del Barça, de moment, no accepta una segona retallada

El "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, va explicar dimarts que Bartomeu els havia plantejat una nova reducció salarial, inferior a la primera, però de moment la proposta no ha caigut bé al vestidor

Redacció Esport3Actualitzat

La plantilla del primer equip del Barça no accepta, de moment, la nova proposta de rebaixa salarial que els va plantejar Josep Maria Bartomeu a finals de maig. El "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, va explicar aquest dimarts que el president blaugrana, acompanyat d'Òscar Grau, els va demanar que es retallessin una altra vegada els ingressos previstos en els contractes actuals, tot i que en una quantitat inferior a la primera vegada. L'estalvi d'aquella primera reducció de sou va ser de 14 milions d'euros. Ara, Bartomeu els demana una retallada que significaria menys de 10 milions entre tota la plantilla.

Però la proposta no ha caigut bé dins del vestidor i, de moment, no han donat el sí. Una de les consideracions que es fan des del vestidor és que no entenen que el club plantegi fitxatges multimilionaris i que en canvi, a ells, se'ls retalli novament els ingressos. Igualment pensen que amb la represa dels entrenaments i de la Lliga ells ja estan desenvolupant la seva tasca laboral amb normalitat i que no correspon un nou reajustament del salari.

Malgrat aquesta negativa inicial, no es descarta que la situació pugui desembocar en un nou acord.

Amb tot, segurament aquest esforç no serà l'últim que la directiva demani al primer equip de futbol. Fonts de la directiva apunten que la idea és demanar-los també una reducció de la fitxa en els contractes de la temporada que ve.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut