BARÇA

La família de Griezmann explota a les xarxes socials

El jugador francès ha passat d'indiscutible a suplent de luxe en només dues setmanes. Contra l'Atlètic de Madrid, Setién el va fer sortir en temps de descompte

Francesc LatorreActualitzat

Fa quinze dies, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Leganés, Quique Setién va qualificar Antoine Griezmann de jugador indiscutible i va assegurar que continuaria tenint minuts perquè era una peça molt important per a l'equip i per al club. L'endemà, contra el conjunt madrileny, va ser titular, però a partir d'aleshores la situació ha canviat. Tant que el francès ha estat suplent en tres dels últims quatre partits (Sevilla, Celta i Atlètic de Madrid). La suplència més crua va ser la de dimarts contra el seu exequip.

Griezmann es va passar tota la segona part escalfant a la banda i Setién el va fer sortir en el lloc d'Arturo Vidal ja en temps de descompte.

"Entenc que és una situació dura per a un jugador del seu nivell, però les circumstàncies m'han obligat a actuar així. L'altra opció era no fer-lo sortir, perquè l'equip estava jugant bé, però sempre confies que un jugador com ell pot tenir una acció per resoldre el partit. Demà parlaré amb ell, però no per demanar-li disculpes, perquè al final és una decisió que he d'assumir. No era fàcil perquè a Suárez i també a Messi va bé tenir-los sempre al camp. Entenc que li hagi sabut greu."

Griezmann s'ha mantinut en silenci, però la seva família no. Primer va ser el seu germà Theo qui va expressar la seva sorpresa amb unes piulades en què assegurava tenir ganes de plorar. Unes piulades, per cert, que va esborrar una estona després.

 

També el seu pare, Alain, va penjar a Instagram una dura frase contra la figura de Setién, però també la va esborrar.

"Per demanar perdó, has de tenir les claus del camió. No ho pots fer quan només ets un passatger."

Griezmann acumula nou jornades de Lliga sense fer cap gol ni donar cap assistència.

 

 

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut