Quique Setién, durant la roda de premsa d'aquest dimarts al Camp Nou
Barça

Setién: "Clar que em sento amb forces, tinc el suport del vestidor"

El tècnic del Barça ha insistit que el seu equip ha realitzat un partit "extraordinari" però que està mancat d'"encert i sort, com demostra el centímetre avançat del peu de Ter Stegen". Setién assegura que "continua fort i amb ganes de guanyar tot el que queda"

Jordi SunyerActualitzat

L'entrenador del Barça, Quique Setién, ha admès que el seu equip ha perdut opcions d'aconseguir el títol de Lliga però ha defensat el partit del seu equip i ha assegurat que es veu amb forces de remuntar la ratxa de resultats blaugrana, amb tres igualades en els últims quatre partits.

"L'equip, avui, ha fet un gran partit. És veritat que pot haver-hi molt soroll a fora, però a dins estàvem convençuts que podíem tirar endavant el partit. El resultat desmereix moltes de les coses que fem bé. Continuem forts i amb moltes ganes d'intentar guanyar els punts que ens queden."

El tècnic cantàbric ha assegurat que se sent "recolzat pel vestidor" i no ha volgut fer cap comentari sobre la reunió que va mantenir ahir amb representants de la directiva del Barça.

Setién ha justificat la decisió de jugar amb quatre migcampistes per "situar Riqui Puig i Leo Messi per darrere dels seus dos pivots i aprofitar els espais entre línies", però ha indicat que "l'Atlètic de Madrid és un gran equip defensivament" i que de seguida ha limitat la mobilitat dels dos migcampistes defensius. L'entrenador del Barça també ha afirmat que entén l'estat d'ànim en què es pot trobar Antoine Griezmann, que ha disputat només el temps afegit.

"És cert que no és normal que Griezmann entri tan tard. És un jugador molt important, i treure'l en aquest moment és dur per a un jugador del seu nivell, però les circumstàncies m'hi han obligat. Els que estaven en aquell moment al camp podien haver continuat i ho estaven fent bé. Demà parlaré amb ell, no li demanaré disculpes perquè és una decisió meva, però entenc que es pugui sentir malament."

 

Setién ha reconegut que el partit d'avui, d'una càrrega física molt alta, "potser no era el més adient perquè Suárez jugués els 90 minuts, però l'estem forçant perquè la situació ho requereix". El cantàbric ha valorat el treball de Riqui Puig ("ja s'ha guanyat la titularitat, com ho demostra que hagi sortit d'inici avui") i ha insistit que no està content pel resultat, però sí per l'actuació de l'equip tot i la manca de "sort i encert."

ARXIVAT A:
Quique Setién
Anar al contingut