Vuit víctimes mortals a causa del temporal que afecta la Península

Dues de les víctimes han mort a Portugal, on també hi ha hagut un desaparegut i milers d'incidents registrats

RedaccióActualitzat

El temporal de pluja i vent que des de dijous està instal·lat a la península Ibèrica, primer amb l'Elsa i ara amb el Fabien, ha provocat, de moment, 6 víctimes mortals en diferents accidents.

A Madrid, una dona de 32 anys va resultar ferida crítica aquest divendres i finalment ha mort avui, per l'impacte al cap d'una part de cornisa que el fort vent va arrencar de l'edifici de la Conselleria de Cultura.

 

 

També un home ha mort a Lleó en caure amb el tractor a un riu amb molt cabal. Un altre a Puenxo, a Astúries, ha quedat sepultat per un despreniment de roques.

Un windsurfista s'ha ofegat a Huelva per la mala mar i encara una altra víctima a Santiago de Compostel·la en caure-li a sobre un mur.

L'últim ha estat aquest migdia: era el conductor d'un totterreny a Huéscar, Granada, arrossegat per un fortíssim corrent d'aigua.

 

 

 

Dos morts a Portugal

A Portugal, el temporal ha deixat dos morts, un desaparegut i uns 9.500 incidents registrats, la majoria per caigudes d'arbres i inundacions.

Durant aquest dissabte, el mal temps ha provocat, a més, la suspensió dels trajectes de tren entre Lisboa i Porto pel fet que alguns dels trams ferroviaris es troben inundats.

Cinc dels divuit districtes de país han entrat a partir de les 21.00 d'aquest dissabte en alerta vermella, el màxim previst en l'escala, per temporal marítim.

 

Anar al contingut