Barça

Valdés veu un derbi "al 50 per cent" i aposta per Iniesta en la pugna per la Pilota d'Or

Les portes continuen tancades a can Barça. Guardiola no vol donar cap pista sobre la seva estratègia i aquest dijous ha seguit preparant el derbi de dissabte a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Malgrat el sol radiant, la plantilla blaugrana ha hagut de fer front al fred, i els jugadors han sortit més abrigats del normal a la gespa. Els protagonistes han estat els 19 futbolistes del primer equip més Thiago Alcántara. Milito i Jeffren continuen amb la recuperació de les seves respectives lesions. En roda de premsa, Víctor Valdés ha deixat constància del respecte que tenen al rival de dissabte i ha parlat de la conveniència de renovar el contracte a Guardiola.

Actualitzat
Valdés ha assegurat que el desplaçament a l'estadi de Cornellà-el Prat és "un dels més difícils de l'any" i l'Espanyol és un d'aquells rivals que ofereix un plus en el seu rendiment quan s'enfronta al seu màxim rival. "Espero un partit intens, de molta dificultat, davant un rival que pressiona molt bé, de forma molt coordinada i que tècnicament també ha millorat molt, perquè ara a més juga un bon futbol", ha indicat. El derbi el veu "al cinquanta per cent".

Valdés vol renovar Guardiola i aposta per Iniesta

Quan s'ha canviat de tema i se li ha preguntat per la renovació del tècnic, Pep Guardiola, el porter ha estat clar: "No m'imagino un Barça sense el míster'", ha apuntat; també ha dit que Andrés Iniesta, al qual considera "un germà petit", és el seu favorit per guanyar la Pilota d'Or. Això no obstant, recorda que els seus altres dos companys, Xavi Hernández i Leo Messi, també es mereixen el premi, i que guanyi qui guanyi "l'equip ha de sentir-se orgullós que un company aixequi un trofeu així". Valdés també s'ha mullat quan li han preguntat qui mereix el premi al millor entrenador de l'any: Guardiola o Vicente del Bosque. "Del Bosque ha aconseguit una cosa que aquí ningú no havia aconseguit, que és guanyar el Mundial. És un entrenador boníssim, però jo el donaria a en Pep, perquè el futbol que ha inculcat a aquest equip és únic", ha argumentat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut