Un cotxe de la Policia Nacional espanyola
Un cotxe de la Policia Nacional espanyola (Sindicat SUP)

Una noia denuncia l'exparella per haver-la violat amb dos homes més a Sevilla

La Policia Nacional investiga els fets com un cas de violència de gènere i de moment només ha detingut el seu excompany

RedaccióActualitzat

Una noia de 20 anys ha denunciat a la policia que tres nois, entre ells el seu excompany, la van violar divendres a Sevilla. La Policia Nacional, per ara, ha detingut només l'exparella de la jove, un home de 33 anys, i investiga els fets com un presumpte cas de violència de gènere, segons ha informat la comandància de Sevilla d'aquest cos policial al 324.cat.

Ara els investigadors estan a l'espera de l'informe del metge forense, que ha atès la noia. Els resultats ajudaran a esclarir si es tracta d'una agressió sexual.

Segons l'Agència EFE, que ha tingut accés a la denúncia de la noia, els fets haurien passat divendres al vespre, quan la jove sortia d'una festa amb unes amigues. Després d'acomiadar-se d'elles, tres homes l'haurien abordat i un d'ells l'hauria violat, ajudat pels altres dos.

Es dona la circumstància que un dels participants seria l'exparella de la víctima, que ha estat detingut. Ha quedat en llibertat amb càrrecs amb una ordre d'allunyament.

 

Un fenomen estructural

En 7 anys, entre el 2010 i el 2017, van morir a Catalunya 163 dones víctimes de violència masclista. Ho recull un estudi de l'associació Feminicidio.net, que afegeix que en el 93% dels casos l'agressor era conegut de la víctima.

A Catalunya dues dones al mes són assassinades, de mitjana, per aquest tipus de violència, la gran majoria a mans de les seves parelles.

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut