LLeida

Una noia de Lleida denuncia als Mossos una agressió sexual i ho fa públic a YouTube

La noia, de 19 anys, explica que va patir tocaments al portal de casa dimecres a les 21.30

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'atac sexual de què hauria estat víctima una noia de 19 anys dimecres al vespre en un portal del barri de Balàfia, a Lleida.

La jove ha volgut fer pública la denúncia a través d'un vídeo que ha penjat a la plataforma YouTube i que ja té prop de 19.000 visualitzacions.

 

La noia explica tot el que va viure la nit de dimecres. En el relat assenyala que havia baixat "a llençar la brossa" quan va veure un home que després se li va acostar i que es va situar primer darrere seu i després al davant.

Explica que l'home li va fer tocaments al portal de casa seva i després va marxar. Un cop a casa, va trucar als seus pares, que li van enviar una ambulància. Va ser atesa pels serveis d'urgències i va posar la denúncia.

En aquest sentit, demana que es denunciïn aquests casos, tot i que assegura que ella no se sent millor després de fer-ho. Al vídeo detalla diverses vegades que "el dany psicològic és el pitjor".

La noia relata que l'home "portava una gorra i un tapaboques", i afegeix: "En aquell moment no vaig trobar ningú més al carrer."

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut