Un tractor al col·legi de Sant Julià de Ramis on votarà Carles Puigdemont
Un tractor al col·legi de Sant Julià de Ramis on votarà Carles Puigdemont

Un tractor al col·legi on votarà Puigdemont i silicona al pany del de Junqueras

El punt on havia de votar el vicepresident de la Generalitat s'ha traslladat a un altre centre

Actualitzat

Més d'un centenar de veïns de Sant Julià de Ramis s'han concentrat davant del pavelló del municipi des d'aquest diumenge a la matinada i han bloquejat, amb un tractor, l'entrada del col·legi electoral on votarà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Una quarantena de persones han dormit a dins de les instal·lacions i han sortit poc després de les sis del matí. A l'interior, s'hi han quedat aquells que s'encarreguen de muntar la logística.

Silicona al pany del col·legi electoral de Junqueras

Molt diferent és el que ha passat al col·legi on ha de votar el vicepresident del govern, Oriol Junqueras. El pany del Centre Cívic el Turó de Sant Vicenç dels Horts estava obstruït amb silicona. El centre ha estat tancat durant tota la nit i, a partir de les cinc de la matinada, s'hi han presentat unes quantes persones per custodiar-lo amb l'objectiu de poder obrir amb normalitat. Aleshores han comprovat que hi havia silicona al pany.

El col·legi s'ha traslladat a l'Escola Sant Jordi, tal com ha anunciat el Comitè en Defensa del Referèndum del municipi.

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut