Vendre llibres en un entorn idíl·lic pot ser el somni de molts llibreters
Vendre llibres en un entorn idíl·lic pot ser el somni de molts llibreters (Unsplash)

Un resort de luxe de les Maldives busca llibreter per 12 mesos: imprescindible anar descalç

L'atractiva oferta de feina inclou allotjament i pensió completa en una illa paradisíaca

RedaccióActualitzat

Per un apassionat de la literatura, treballar de llibreter pot ser la feina ideal. Sobretot si la llibreria es troba en un resort de luxe d'una paradisíaca illa de les Maldives.

L'únic resort de l'illa de Kunfunadhoo busca llibreter per passar 12 mesos encarregant-se de la llibreria del complex. A banda del sou, l'oferta de feina inclou allotjament i manutenció i un horari flexible.

La llibreria va obrir el 2019
La llibreria va obrir el 2019 (Barefoot Bookseller)

Entre els requisits, n'hi ha un de ben curiós: anar descalç. I és que el complex hoteler es troba en una Reserva Mundial de la Biosfera de la Unesco, i les sabates no hi estan permeses. Treballadors i hostes del resort han d'anar sempre descalços.

Els candidats, que han de tenir un nivell excel·lent d'anglès, com especifica la convocatòria, s'hauran d'encarregar de la botiga de llibres del resort, a més d'organitzar lectures i altres activitats i gestionar les xarxes socials de la llibreria, on comparteixen imatges idíl·liques de la seva vida a l'illa.


L'empresa que gestiona la llibreria espera una allau de sol·licituds. L'afortunat o afortunada començarà a treballar a partir del mes d'octubre.

 

Anar al contingut