Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Riudoms

Un panettone de Riudoms, elaborat durant quatre dies, escollit el millor d'Espanya

El secret del millor panettone de l'Estat, fet al Baix Camp, és la massa mare i una preparació lenta

RedaccióActualitzat

El pastisser Adán Sáez fa el millor panettone artesà d'Espanya, segons el concurs que organitza el Gremi de Pastissers de Barcelona i que li ha atorgat el primer premi. Gràcies a aquest reconeixement, a la pastisseria Xocosave de Riudoms s'han venut 3.000 panettones, en només 15 dies. En aquests moments en fan uns 1.600 a la setmana per poder atendre tots els encàrrecs, molts per internet i d'arreu de l'Estat.

El panettone d'Adán Sáez és fruit d'una barreja de receptes única


La recepta secreta

L'èxit del panettone de Riudoms és la dedicació i la massa mare, així com la glaça, íntegrament d'avellana. El panettone, un tipus de brioix dolç, farcit de panses i fruita confitada, és originari de Milà, però l'Adán ha innovat barrejant receptes:  

"El que fas és ajuntar diferents mètodes. És el que he fet jo, he agafat una part d'aquí i una part d'allà, la massa mare d'un altre mètode i al final he tret la meva recepta. Busques la teva manera. El que has de fer és cuidar-lo."

 

El panettone està triomfant per Nadal a Catalunya des de fa uns anys

 


Aquestes postres, que els últims anys s'està convertint en un producte típic nadalenc a Catalunya, necessita almenys 4 dies d'elaboració si es fa de forma artesanal i amb la paciència de l'Adán Sáez, cinquena generació de pastissers.

La pastisseria Xocosave de Riudoms ha venut 3.000 panettones en només 15 dies

 

ARXIVAT A:
NadalGastronomia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut