Captura del vídeo viral de la fan i la resposta de Paul McCartney
Paul McCartney respon a una fan 60 anys després (TikTok)

La resposta de Paul McCartney a una fan arriba 60 anys després i li contesten els fills

En un vídeo viral a TikTok, Paul McCartney respon una antiga declaració pública d'amor per promocionar una exhibició fotogràfica, i els usuaris li retreuen que hagi trigat tant

RedaccióActualitzat

"Paul McCartney, si sents això, l'Adrienne de Brooklyn t'estima amb tot el cor." La majoria de missatges que envien els fans als seus ídols queden sense resposta. Abans, en forma de cartes, avui en dia, en forma de missatges a les xarxes socials i, sempre, de manera apassionada.

Més de mig segle després, el beatle Paul McCartney ha contestat el missatge d'amor de la seva fan, però qui li ha respost a ell han estat els seus fills. A vegades, artistes idolatrats com els Beatles només necessiten temps. Concretament, 60 anys. 

El vídeo original, en blanc i negre, és una gravació que la CBS va fer a Brooklyn durant la primera visita que el grup britànic més icònic de la història va fer als Estats Units. L'expectació que van generar en ciutats com Nova York, el 1964, va confirmar l'abast internacional de la seva fama.

El clip es va recuperar en el documental del 2016 "The Beatles: eight days a week". L'emoció de l'Adrienne de Brooklyn s'ha convertit en un símbol de la passió que generava el grup. Aquesta era la resposta de l'Adrienne de Brooklyn a un periodista, en el vídeo viral:

"No m'importa el que pensi ningú! Estimaré els Beatles per sempre i sempre els estimaré. Fins i tot quan tingui 105 anys i sigui una àvia vella, els estimaré."

Paul McCartney ha aprofitat que s'estrena una exposició fotogràfica sobre l'explosió mundial del fenomen de la beatlemania al Museu de Brooklyn per respondre al vídeo, que últimament tornava a circular per les xarxes.

El vídeo ja frega els 16 milions de reproduccions, molt per sobre dels números habituals del TikTok de l'artista:

@paulmccartney And Adrienne from Brooklyn if you are listening, Paul McCartney from Liverpool loves you too ❤️ 60 years after The Beatles arrived in New York on their first trip to America, Paul's photographic record of 'Beatlemania' is now on display at @Brooklyn Museum ♬ original sound - Paul McCartney

"Ei, Adrienne! Soc en Paul. Escolta, he vist el teu vídeo. Soc a Brooklyn, ara, soc a Nova York. Finalment he arribat aquí. Tenim una exposició fotogràfica, vine i visita-la!"


"He sentit que busques la nostra mare"

Els quatre fills de l'Adrienne de Brooklyn van contestar la tardana resposta de Paul McCartney aquest diumenge. El vídeo, pujat des d'un compte personal, acumula 2 milions de reproduccions a TikTok.

@nicolerdhbs Hi @paulmccartney we believe we have the answer! Our mother may very well have been "Adrienne From Brooklyn"! . . . . . #AdrienneFromBrooklyn #thebeatles #music #history #paulmccartney #rockandroll #brooklyn #rockmusic #ringostarr #johnlennon #georgeharrison #letitbe #fandom #whoisadrienne #motherhood @Mikeybrook81 @Paul McCartney ♬ original sound - Nicole D'Onofrio Pan

"Hola, Paul McCartney. Creiem que tenim la resposta! La nostra mare podria ser ben bé l''Adrienne de Brooklyn'"

"Ei, Sir Paul! He sentit que busques la nostra mare." Així és com arrenca un vídeo on els descendents d'Adrienne D'Onofrio, l'Adrienne de Brooklyn, seuen en una taula on rememoren detalls del vídeo. 

"Fa 5 o 6 anys vaig trobar aquest vídeo a YouTube, quan estava arreglant el televisor", explica el seu fill John D'Onofrio. "Quan vaig sentir aquest vídeo, va ser com 'Nens, aquesta és la mama'", afegia una de les germanes, Nicole D'Onofrio. 

Pel que recorden, Adrienne D'Onofrio, filla de pare suec i mare italiana, devia tenir entre 12 i 14 anys quan van gravar la seva declaració d'amor a Paul McCartney: "Recordo perfectament que em va dir que s'havia saltat l'escola per anar a veure els Beatles."

"Malauradament, la nostra mare va morir el 1992 i mai va saber que existia aquest vídeo." En els comentaris de TikTok, són nombrosos els usuaris que retreuen a Paul McCartney que hagi esperat tant per respondre, i fins i tot l'acusen de fer-li ghosting

El clip s'ha convertit en un bonic testimoni d'una història d'amor que mai va poder ser, però que ha deixat un record inesborrable. Com el petit cor que fa mig segle va dibuixar l'Adrienne de Brooklyn en un dels àlbums dels Beatles que tenia per casa i on va escriure: "Adrienne i Paul".

 

ARXIVAT A:
CulturaMúsicaCultura popular
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut