Un mort en una baralla a Barcelona eleva a 8 les morts violentes de l'estiu

S'han registrat un segon apunyalament a la ciutat aquesta nit, amb un ferit i dos detinuguts al barri d'Horta

Actualitzat

Agents de la Policia i els Mossos d'Esquadra de Barcelona investiguen la mort d'un home de 47 anys al carrer Vilapiscina al districte de Nou Barris de Barcelona.

Els fets han passat poc abans de les 03.00 de la matinada, quan dos homes s'haurien barallat per causes que es desconeixen.


Com a conseqüència d'aquest incident, un dels homes ha quedat ferit de gravetat i el servei d'emergències l'ha traslladat a un centre hospitalari de Barcelona on finalment ha mort.

 

 

Investigació oberta

La divisió d'Investigació Criminal dels Mossos ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies d'aquests fets que han posat fi a la vida de l'home de nacionalitat dominicana i nacionalitzat espanyol.

Els Mossos tenen identificat l'agressor, però encara no ha estat detingut.

 

 

Arma blanca

Poc abans de la mitjanit ha tingut lloc una baralla en un carrer del barri d'Horta en què han participat diverses persones, segons han informat els Mossos. Els dos homes que ho han protagonitzat es coneixien.

L'incident ha causat un ferit i les dues persones han estat detingudes.

També s'ha produiï un intent de robatori amb víctima ferida amb arma blanca a Ciutat Vella. L'incident està relacionat amb un rellotge de luxe.
 

12 morts violentes el 2019

Amb aquesta ja són 12 les víctimes per mort violenta a Barcelona aquest any, vuit durant aquest estiuL'última va ser dilluns, quan una dona va aparèixer sense vida a Can Tunis, al costat de la ronda Litoral.

El director dels Mossos d'Esquadra, Andreu Martínez, ha admés aquest divendres que hi ha problemes de seguretat a Barcelona, però nega que hi hagi una crisi de seguretat com va assegurar dimecres passat el tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Martínez ha explicat que la policia està donant resposta adient.

Tot plegat ha fet que l'Ajuntament parli de "crisi de seguretat" a la ciutat. El regidor de Seguretat de la ciutat, Albert Batlle, va afirmar que "les 

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut