Lloc de l'apunyalament
Barcelona

Dos apunyalaments en una nit a Barcelona

Aquest any hi ha hagut fins ara 11 morts violentes a Barcelona, 7 de les quals durant l'estiu i la majoria per baralles

RedaccióActualitzat

Dues persones han resultat ferides per arma blanca aquesta nit a Barcelona. Aquesta matinada, cap a dos quarts de sis, quan un home ha estat apunyalat a la plaça de Pau Vila, a la Barceloneta, sembla que durant una baralla. Els Mossos d'Esquadra han pogut detenir el presumpte agressor poca estona després i la víctima es troba ingressada a l'hospital, però no es tem per la seva vida.

La policia també investiga l'apunyalament, aquest dilluns a la nit, d'un home al Pou de la Figuera, al barri de la Ribera. L'home ferit està ingressat a l'Hospital del Mar i hauria estat apunyalat al tòrax.

És el quart incident greu que hi ha a Barcelona en menys d'una setmana, després que un home va morir dijous en una baralla prop de l'Arc de Triomf i que aquest dilluns es trobés a Can Tunis el cos sense vida d'una dona amb signes de violència. Aquest dimarts se li farà l'autòpsia.

Els Mossos també investiguen la mort d'un altre home, apunyalat diumenge després d'una baralla al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs.

 

Onze morts violentes a Barcelona

Les morts violentes dels darrers dies han fet que els primers mesos d'aquest 2019 hi hagi hagut un total d'onze víctimes a Barcelona. Una xifra que és en la línia dels últims anys, tot i que encara ens trobem només al mes d'agost.
 

 

Cal destacar que 7 d'aquestes morts han tingut lloc durant l'estiu, en concret des del 23 de juny. La majoria han estat per baralles.

ARXIVAT A:
Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut