Punt aproximat de l'accident frontal a la C-14 a Peramola, a l'Alt Urgell (Google Maps)

Un jove de 22 anys, primera víctima mortal de trànsit de l'any en un accident a Peramola

Els dos ocupants de la furgoneta, l'altre vehicle implicat en l'accident frontal, van ser traslladats en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova

Actualitzat

Un jove de 22 anys ha perdut la vida aquest diumenge després de patir un accident aquest primer de gener al punt quilomètric 148 de la C-14 a l'altura de Peramola, a l'Alt Urgell.

Els Mossos d'Esquadra, que van rebre l'avís a les 19.47, investiguen la col·lisió frontal entre un turisme, on viatjava el jove, veí d'Andorra, i una furgoneta amb dos ocupants, que van resultar ferits greus i traslladats també a l'Hospital Arnau de Vilanova.

Set dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets, on van establir un pas alternatiu.

135 persones van perdre la vida a les carreteres catalanes durant el 2021. El recompte d'enguany s'ha posat en marxa avui amb la mort d'un jove de 22 anys.

El Servei Català de Trànsit, en un comunicat, recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit està a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any.

 

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut