Les instal·lacions de l'església s'utilitzen a les hores d'esbarjo i d'educació física

Un institut de Vilafranca recorre a l'ajuda de l'església mormona per la falta d'espai

El centre ha anat incorporant nous grups classe, però els espais no han crescut al mateix ritme i s'han quedat sense pati

RedaccióActualitzat

Famílies, alumnes i professors de l'Institut Vilafranca 2 denuncien que fa anys que estan en situació de provisionalitat i que els falta espai, fins al punt que han hagut de recórrer a l'espai de l'església mormona que hi ha al davant, que s'ha avingut a ajudar-los.

Al centre estan cansats de provisionalitat. De fet, fins i tot el nom és provisional. Pel que fa a les instal·lacions, fa un mes que ha començat el curs i encara hi ha mòduls per instal·lar.

L'institut va néixer fa quatre cursos i aquest és el primer que ja té tots els grups, de 1r a 4t d'ESO. L'espai, però, no ha crescut al mateix ritme, i això ha obligat a repensar la distribució de les aules, sales i despatxos.

Alguns alumnes han d'estudiar entre màquines de robòtica i provetes de ciències perquè les aules especialitzades s'han hagut de destinar aquest any a fer-hi matèries troncals.

A més, el poc pati que tenien s'ha hagut de destinar a encabir mòduls prefabricats. Per això, a l'hora de l'esbarjo i a la d'educació física s'ha hagut de recórrer a una solució imaginativa: s'ha arribat a un acord amb la comunitat dels mormons que hi ha just al costat perquè els deixin utilitzar els seus espais.

El Departament d'Educació assegura que la instal·lació dels mòduls va amb retard per un problema de subministrament de materials, però que a finals de mes ja han d'estar col·locats.

Un equip de TV3 ha visitat el centre i ha pogut parlar amb els afectats pel problema:

ARXIVAT A:
Educació Religió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut