Un home mata el seu fill de 16 anys, fereix greument la dona i se suïcida a Terol

Actualitzat

Un home ha matat el seu fill adolescent al municipi d'Andorra, a Terol, i ha ferit greument la seva dona. L'agressor ha mort a l'hospital on l'havien traslladat després de llançar-se des del quart pis del domicili familiar.

La dona, de 36 anys, està ingressada en un hospital de Saragossa amb pronòstic reservat per ferides d'arma blanca.

El fill de 16 anys ha estat trobat mort per la policia també amb ferides d'arma blanca.

Els fets han passat aquest dimecres a la tarda.

Segons fonts de la investigació es podria tractar d'un nou cas de violència masclista, tot i que la Delegació del Govern a Aragó ha confirmat que no hi havia denúncies prèvies.

En resposta al crim, un col·lectiu de veïns d'Andorra ha fet una concentració de condemna a la violència masclista a la quals s'han sumat tots els grups polítics de l'ajuntament.

Fenomen estructural

En set anys, entre el 2010 i el 2017, van morir a Catalunya 163 dones víctimes de violència de gènere. Ho recull un estudi de l'associació Feminicidio.net, que afegeix que en el 93% dels casos l'agressor era conegut de la víctima.

A Catalunya moren de mitjana dues dones al mes per aquest tipus de violència, la gran majoria a mans de les seves parelles.
 

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900.900.120. A través del telèfon, s'assessora sobre quines opcions existeixen i quins recursos tenen a l'abast.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut