Actualitat blaugrana

Un Barça impotent s'estavella contra els pals i és incapaç de retallar cap punt al Reial Madrid

Mocadors al Camp Nou després de l'enèsima ensopegada del Barça en la seva erràtica trajectòria a la Lliga. Els blaugranes han tornat a donar una imatge d'impotència, si bé és cert que tampoc han tingut la sort de cara perquè s'han estavellat tres vegades contra els pals de la porteria d'Abbondanzieri. Però no és excusa per un equip que havia d'aprofitar l'empat del Madrid a Mallorca. El Barça ha acabat cansat de si mateix, alguns jugadors no han aixecat el cap en el quart d'hora final i el públic ha acabat esclatant. Més valdrà assegurar la segona plaça, que per cert, ara mateix és del Vila-real.

Actualitzat

El Getafe ha sortit a la gespa del Camp Nou disposat a contradir els qui deien que es relaxaria pensant en el partit de la UEFA contra el Bayern. Seva ha estat la primera gran ocasió del partit, un u contra u de Manu del Moral que Valdés ha enviat a córner "in extremis". L'acció s'ha produït al minut 6 i ha tingut un efecte despertador per al Barça, que ha encadenat tres oportunitats desaprofitades per Milito, que ha fallat sol davant Pato a la sortida d'un córner; Eto'o, que ha xutat al pal; i Henry, que ha controlat una assistència de Sylvinho, s'ha regirat dins l'àrea i ha tirat massa alt.

Però a partir de la mitja hora el Getafe ha tornat a equilibrar la balança, tancant-se molt bé al darrera i sortint amb perill a la contra, com al minut 33, quan Granero ho ha provat de lluny i ha obligat Valdés a lluir-se. El Barça no trobava forats en la teranyina visitant, que ni tan sols s'ha descomposat per les lesions consecutives de Pablo Hernández i Mario, que han marxat del camp plorant perquè saben que estan gairebé descartats per jugar contra el Bayern.

Més pals

Milito, lesionat, s'ha quedat al vestidor al descans; però no ha estat l'únic, perquè Eto'o tampoc ha saltat a la gespa. En els seus llocs han entrat els mexicans Márquez i Giovani dos Santos. El jove extrem dret ha gaudit d'una bona oportunitat al minut 53, però el seu tir ha picat al pal esquerra d'Abbondanzieri. A continuació, la graderia ha protestat un penal sobre Zambrotta que l'àrbitre ha interpretat com a "piscina"; i al minut 70, Xavi ha fet el tercer pal de la nit en el rebot d'una falta. El Getafe, visiblement cansat, es limitava a defensar-se. Del Moral ha culminat malament un parell de contracops i poca cosa més.

L'última gran ocasió barcelonista l'ha tingut Gudjohnsen en el seu cap, però Abbondanzieri ha fet una gran aturada. Encara restava un quart d'hora per al final, però el Barça s'ha col·lapsat definitivament. El Getafe ja no ha passat més angoixes i fins i tot ha acabat trepitjant l'àrea local. I la mocadorada del públic ha acomiadat els futbolistes en una altra trista imatge d'aquesta temporada.

Crits contra Laporta

Unes dues-centes persones s'han concentrat a la porta principal de la llotja per demanar la dimisió del president del Barça, amb crits com "Barça, sí; Laporta, no!" o "Jugadors mercenaris!". En declaracions a Canal Plus, Laporta ha dit que el públic "reacciona com vol i cal respectar-lo", a la vegada que ha recordat que amb les jornades que resten no es pot dir encara que la Lliga estigui perduda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut