Primera Divisió

El Sevilla frena l'ascens del Vila-real amb una sòlida victòria al Pizjuán per 2-0

El Vila-real, com el Barça en tantes ocasions anteriors, no ha aprofitat l'ensopegada del Madrid a Mallorca i ha deixat escapar l'oportunitat d'acostar-se al lideratge en perdre a Sevilla per 2-0. Els castellonencs no han pogut sobreposar-se a l'empenta dels andalusos i han acabat cedint davant els gols de Luis Fabiano i Kanouté. Els castellonencs, que feia nou jornades que no perdien, no es veuen superats però pel Barça, ja que els blaugranes no han passat del 0-0 contra el Getafe. Per la seva banda, el Sevilla segueix el camí cap a les places de Champions.

Actualitzat

Sevilla, 2 – Vila-real, 0

Nou jornades després el Vila-real ha conegut la derrota. Ha estat al Sánchez Pizjuán i davant d'un Sevilla que, de mica en mica, torna a estar entre els millors. Els andalusos s'han avançat amb un gran gol de Luis Fabiano i Kanouté ha sentenciat de penal en la segona part. Mentre els de Pellegrini perden una ocasió per entrar en la lluita per al títol, els de Manolo Jiménez s'acosten al seu objectiu prioritari: entrar a la Champions.

Atlètic de Madrid, 6 - Almeria, 3

L'Atlètic de Madrid s'ha beneficiat de les expulsions de Pulido i Juanito per derrotar l'Almeria i reforçar la seva quarta posició. Els matalassers han patit de valent i han vist com els d'Unai Emery remuntaven dues vegades (de 2-0 a 2-2 i de 3-2 a 3-3) davant els nervis del Calderón. Amb la superioritat numèrica, però, els de Javier Aguirre no han tingut problemes per golejar els andalusos i acabar sumant els tres punts.

Racing, 1 - Deportivo, 3

El Racing ha perdut una magnífica oportunitat per acostar-se a la zona Champions en perdre al Sardinero per 1-3 davant el Deportivo. Els de Lotina, que travessen el seu millor moment en tot el campionat, s'han avançat en el primer minut gràcies a Xisco. Coloccini deixava pràcticament sentenciat l'enfrontament en el minut 24 amb el 0-2 i, malgrat que els càntabres han escurçat distàncies amb un golàs de falta de Jorge López, Xisco de nou tallava de socarrel la reacció dels de Marcelino amb el definitiu 1-3 després d'un excepcional contraatac.

Llevant, 0 - Valladolid, 3

Un altre equip que agafa aire és el Valladolid. Els castellans han superat amb comoditat i solvència la visita al Ciutat de València. El Llevant, ja resignat al descens, ha donat moltes facilitats i ha permès que Llorente, Víctor i Borja Fernández segellessin el tan necessari triomf del conjunt de Mendilíbar.

Saragossa, 0 - Betis, 3

No està condemnat però comença a tenir l'aigua al coll el Saragossa. Aquest diumenge, la Romareda ha esclatat d'impotència en veure com els aragonesos queien a casa contra el Betis per 0-3. Mark González en dues ocasions i Pavone, de cap, en la segona part han castigat de valent l'orgull d'un Saragossa que no aixeca cap i que veu, amb fatalitat, com el malson de la Segona es podria fer realitat.

Múrcia, 1 - València, 0

Ni Koeman ni el València aixequen cap. Aquest diumenge, el Múrcia s'ha imposat als xe per 1-0, amb un solitari gol d'Iván Alonso. L'equip de Javier Clemente no es dóna per vençut i ha resistit titànicament l'esforç lloable però inútil dels valencianistes per continuar il·lusionats amb la salvació.

Anar al contingut