Actualitat blaugrana

Laporta acusa de falsos barcelonistes aquells que carreguen contra el club i la seva gestió

La delicada situació que envolta el Barça a nivell esportiu i institucional està afectant Joan Laporta. Aquest diumenge els nervis i les crítiques d'alguns dels barcelonistes aplegats al Congrés de Penyes celebrat a l'Hospitalet han provocat que, en un discurs tens i sovint exaltat, el president culer culpés l'entorn i els "falsos barcelonistes" de voler desestabilitzar el club i "entabanar" l'opinió d'alguns socis. Laporta ha assegurat que l'equip "no està tan malament com diuen alguns" i ha demanat unitat perquè el Barça tiri endavant.

Actualitzat

Enceses paraules les que ha pronunciat Joan Laporta en la Trobada Mundial de Penyes celebrada aquest diumenge a l'Hospitalet. La mala situació que travessa l'equip de futbol i les crítiques a la gestió de la directiva blaugrana han afectat el president culer, que ha carregat contra l'entorn i els "falsos barcelonistes".

El mandatari ha qualificat així i ha titllat d'hipòcrites els qui estan criticant el club perquè, segons ell, estan "entabanant" a alguns socis, perjudicant el club i agreujant una situació que, per Laporta, "no està tan malament com alguns volen fer veure".

Davant aquesta situació, Laporta ha demanat unitat als barcelonistes per no fer el joc "als qui volen mal" al Barça i ha apostat per "deixar-se de collonades" i estar pel que s'ha d'estar que no és res més que fer pinya i ajudar el club i l'equip a remuntar.

Sobre el futur entrenador del primer equip de futbol, Laporta ha defensat la filosofia del Barça i ha assegurat que cap entrenador que fugi d'aquest estil seurà mai a la banqueta culer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut