Ubeat Live, el nou festival d'entreteniment a Barcelona per a la generació Z
Un moment de la presentació del festival (Europa Press)

Ubeat Live, el nou festival d'entreteniment per a la generació Z que es farà a Barcelona

Se celebrarà a principis de juliol i comptarà, entre altres, amb una jornada de la Superlliga de League of Legends o el campionat mundial de globus d'Ibai Llanos i Gerard Piqué

Redacció/AgènciesActualitzat

Neix Ubeat Live, un gran festival d'entreteniment destinat a la generació Z, la que ha nascut pels volts de l'any 2000. Se celebrarà a Barcelona entre l'1 i el 3 de juliol al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i espera reunir unes 50.000 persones en 32.000 metres quadrats.

El festival està organitzat pel grup Mediapro i comptarà de competicions professionals de videojocs, improvisacions de rap, art urbà, esport amb realitat augmentada i concerts. Té un pressupost previ d'entre quatre i cinc milions d'euros, segons ha informat aquest dijous Maria Carmen Fernàndez, directora d'Innovació i Nous Negocis de Mediapro.

Segons els organitzadors, el festival neix per "donar resposta a la demanda de les noves generacions de consumidors, que fins ara no comptaven amb un gran esdeveniment físic periòdic que reunís les millors competicions oficials i professionals".

Llanos i Piqué en el moment de la creació de l'equip d'eSports (@3GERARDPIQUE)

D'eSports al Mundial de Globus d'Ibai Llanos i Gerard Piqué

Una de les parts més destacades del festival són les competicions nacionals de videojocs, els eSports, i acollirà la final de la VALORANT Regional League Spain: Rising MediaMarkt, la competició mundial del popular joc Riot Games, que a l'Split de primavera va guanyar l'equip Rebels Gaming, que és propietat de David De Gea, jugador del Manchester United.

A més, també se celebrarà una jornada de la Superlliga de League of Legends (LOL), un dels videojocs de competició mundial més populars i en què participen equips com el FC Barcelona, Finetwork KOI (l'equip d'Ibai Llanos i Gerard Piqué), Team Heretics, Fnatic TQ, BISONS ECLUB, entre altres.

Llanos i Piqué, precisament, també seran els encarregats d'organitzar el Mundial de Globus, en què els participants han d'evitar que els globus toquin a terra.

En el festival també hi haurà competicions d'improvisació de rap, art urbà, el Campionat d'Espanya de FAT, un esport que es juga amb ulleres de realitat augmentada, i concerts i trobades amb populars creadors de continguts.

ARXIVAT A:
Videojocs
Anar al contingut