L'encara president dels Estats Units, Donald Trump, divendres a la Casa Blanca (Reuters/Carlos Barria)
L'encara president dels Estats Units, Donald Trump, divendres a la Casa Blanca (Reuters/Carlos Barria)

Trump "accepta" a Twitter la derrota electoral i rectifica només dues hores més tard

RedaccióActualitzat

Donald Trump, ha admès, per primera vegada, que Joe Biden ha guanyat les eleccions. Ho ha fet en una piulada a Twitter, en què també acusa, una vegada més, de frau el sistema electoral:

"Ha guanyat perquè les eleccions han estat manipulades. No s'han permès observadors, el vot l'ha comptabilitzat una empresa propietat de radicals d'esquerres, Dominion, que té mala reputació i un equip que ni tan sols es pot qualificar a Texas (on vaig guanyar per molt!) Els "fake" i els mitjans que guarden silenci, i més!"

 



El tuit on Trump hauria insinuat que reconeix que ha perdut les eleccions l'ha publicat entre una pluja de tuits matinals. A molts d'aquests tuits Twitter ha afegit l'avís que contenen informació falsa.

Donald Trump ha acompanyat el seu missatge amb l'extracte d'una intervenció a la cadena de televisió Fox News del comentarista polític conservador Jesse Watters, en què incidia en la teoria del frau electoral que ha donat guanyador Biden.

Però només dues hores més tard, l'encara president dels Estats Units s'ha afanyat a "puntualitzar" el tuit anterior i ha dit que ell no donava el seu consentiment a la victòria de Joe Biden:

"Només ha guanyat als ulls de les "fake news" dels mitjans. No li concedeixo res! Tenim molt camí per fer. Han sigut unes eleccions manipulades!"



Trump insisteix en l'argument del frau electoral i acusa els mitjans de comunicació de guardar silenci sobre el tema:

"Totes les 'errades' mecàniques que hi va haver durant la nit electoral, en realitat van ser d'ells, que van ser enxampats tractant de robar vots. Finalment, van aconseguir fer-ho sense ser atrapats. Les eleccions per correu són una broma malaltissa!", ha sentenciat.  

 

ARXIVAT A:
Trump Eleccions Estats UnitsJoe BidenTwitter
Anar al contingut