Una grua amb bombers que supervisen les tasques de l'enderroc de la nau de Badalona. 12 de desembre del 2020. (Horitzontal)
Una grua amb bombers que supervisen les tasques de l'enderroc de la nau de Badalona. 12 de desembre del 2020. (Horitzontal)

Troben una quarta víctima mortal a la nau de Badalona incendiada dimecres passat

Actualitzat

Una quarta persona va morir en l'incendi de les naus ocupades al barri del Gorg de Badalona de dimecres a la nit. Els operaris que treballen en l'enderroc del que queda de l'edifici han trobat un cos aquest matí.

Ho ha anunciat el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, en una roda de premsa telemàtica en què ha explicat que s'ha avisat els Bombers perquè acudissin al lloc per confirmar que es tracta d'una quarta persona morta en l'incendi de la nau on vivien un centenar de persones sense llar.

La policia científica farà l'aixecament del cadàver quan l'empresa que fa el desenrunament garanteixi que és segur fer-ho.

La demolició de la nau va començar aquest dissabte per ordre de l'Ajuntament. La previsió és que duri dies. Va començar a fer-se des de l'exterior amb el braç articulat d'una grua després que a l'interior hi hagués hagut fins a 4 esllavissades.

El cost serà de 119.000 euros, i l'assumirà inicialment l'Ajuntament amb la intenció de reclamar els diners posteriorment als propietaris.

 

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut