Al vehicle hi havia 206 farcells amb marihuana, 3 amb cocaïna i més de 3.000 euros en efectiu (Policia Nacional)

Troben 240 kg de marihuana i 5,6 de cocaïna en una autocaravana prop de la Jonquera

La troballa es va fer en un control rutinari a l'autopista AP-7 i els dos ocupants del vehicle ja han ingressat a la presó

Redacció/Agències

Un control rutinari a l'AP-7, a prop de la Jonquera, ha permès descobrir un carregament de droga amagat a l'interior d'una autocaravana.

Sota un matalàs, la policia hi va trobar 240 kg de marihuana i 5,6 de cocaïna, gràcies a l'ajuda de gossos ensinistrats.

Agents de la Policia Nacional van detenir el vehicle en veure que no portava la matrícula posterior. En el seu lloc hi havia una fusta amb la matrícula escrita a mà.

El vehicle portava la matrícula posterior escrita a mà sobre una fusta (Policia Nacional)

L'actitud dels dos ocupants del vehicle quan els va aturar va fer sospitar la policia, ja que els van veure nerviosos i amb respostes evasives i contradictòries a les preguntes que els feien.

A més, els agents van detectar una forta olor de marihuana i, en no poder escorcollar el vehicle sense una ordre judicial, van demanar el suport de gossos ensinistrats de la unitat de Guies Canins, que de seguida van confirmar les seves sospites.

Els gossos van marcar la presència de droga a l'interior del vehicle i els agents van demanar i obtenir una ordre d'entrada i escorcoll a l'autocaravana.

Amagats sota un matalàs, la policia hi va trobar 206 farcells amb marihuana, que pesaven més de 242 kg, i tres farcells més amb cocaïna, que superaven els 5,6 quilograms. També hi van trobar 3.315 euros en efectiu.

Els dos ocupants del vehicle van ser detinguts per un delicte contra la salut pública i posats a disposició judicial. Després de prendre'ls declaració, van ingressar en presó provisional.

 

ARXIVAT A:
TrànsitDroguesPolicia Nacional
Anar al contingut