El dispositiu de recerca ha acabat aquest dimarts en localitzar el cos de l'home en una zona de difícil accés
El dispositiu de recerca ha acabat aquest dimarts en localitzar el cos de l'home en una zona de difícil accés (Guàrdia Civil)

Trobat mort un veí de Lleida que havia anat a buscar tòfones al Pirineu d'Osca

El 112 va rebre l'avís de la desaparició de l'home, de 78 anys, el dilluns a la tarda i el cos s'ha localitzat aquest dimarts en una zona de difícil accés a Escané

Redacció/Agències

La Guàrdia Civil ha localitzat el cos sense vida d'un veí de Lleida de 78 anys que havia anat a buscar tòfones a la localitat d'Escané, que pertany al municipi de Montanui, al Pirineu d'Osca.

El 112 va rebre l'avís de la seva desaparició dilluns a la tarda i immediatament les autoritats van desplegar un dispositiu de recerca que ha acabat aquest dimarts al matí quan s'ha localitzat el cos de l'home en una zona de difícil accés.

En l'operatiu, hi han participat efectius de la Companyia de Graus, agents de Seguretat Ciutadana, del GREIM Boltanya i Benasc, del Paprona Graus, un helicòpter de la Unitat Aèria d'Osca, gossos de rescat i voluntaris.

El cos ha estat traslladat a l'heliport de Benasc, on se n'han fet càrrec els serveis funeraris per dipositar-lo a l'Institut Anatòmic Forense d'Osca. Les diligències les instrueix el GREIM de Benasc.

ARXIVAT A:
PolicialGuàrdia Civil
Anar al contingut