Bagdad

Tres atemptats simultanis amb cotxe bomba han causat 13 morts a l'Iraq

A l'Iraq, 13 persones han mort i unes 40 han quedat ferides en tres atemptats simultanis en un mercat de la regió de Diyala, una zona molt inestable a l'est del país. El mes passat va ser el més sagnant dels últims cinc anys a l'Iraq, amb més d'un miler de morts en accions violentes.

RedaccióActualitzat
Tres atemptats simultanis a l'Iraq han fet almenys 13 morts i una quarantena de ferits. Tres cotxes bomba han esclatat en un mercat de fruites i verdures de la localitat xiïta de Judaia al-Shat, a Diyala, una zona molt inestable de l'est del país. Ningú ha reivindicat l'atac, que ha passat quan el mercat era ple de venedors i clients.

A les últimes hores hi ha hagut altres accions terroristes a diferents punts de l'Iraq. Dos agents de la policia han quedat ferits per l'explosió d'un artefacte quan la seva patrulla passava per la població de Balur i dues persones més també han estat ferides per la detonació d'una altra bomba a prop de la mesquita de Bashir, al nord-oest de Diyala.

El mes passat van morir a l'Iraq més de 1.000 persones víctimes de la violència, i gairebé 2.500 van resultar ferides. Va ser el mes més sagnant dels últims cinc anys.
Anar al contingut