Una imatge d'un dels videoclips de la cantant YooA gravats a Tossa de Mar

Tossa de Mar, de moda a Corea del Sud pels videoclips de la cantant de K-pop YooA

La cantant coreana grava dos videoclips pels carrers de la població de la Costa Brava i ja acumulen més 6 milions de reproduccions cadascun

RedaccióActualitzat

Tossa de Mar torna a ser plató de referència per a artistes d'àmbit internacional. La població costanera de la comarca de la Selva, que ja va captivar mig món quan als anys 50 del segle passat va ser escollida per rodar-hi algunes escenes de la pel·lícula "Pandora i l'holandès errant", interpretada per Ava Gardner, ha estat ara l'escenari triat per la cantant coreana YooA per rodar-hi els seus dos últims videoclips.

Escultura de l'actriu Ava Gardner, a la vila vella de Tossa de Mar

La resposta a les xarxes ha estat espectacular i les cançons "Melody" i "Lady Low" ja acumulen gairebé sis milions de visualitzacions cadascun en menys de dues setmanes a la plataforma YouTube.


La sud-coreana Lyu Siah, artísticament coneguda com a YooA, també és membre de la famosa banda de l'anomenat K-pop Oh My Girl, molt popular al país asiàtic. Els dos videoclips recentment publicats formen part del seu segon EP en solitari, "Selfish", després del seu debut, l'any 2020, amb el disc "Bon Voyage".

En tots dos videoclips la cantant apareix recorrent diversos carrers del centre històric de Tossa de Mar i també algunes platges de la població.


No és el primer cop que Tossa de Mar atrau una producció sud-coreana. Fa pocs anys, la vila vella de la localitat de la Costa Brava -juntament amb el centre històric de la ciutat de Girona- ja va servir de plató per la gravació de la sèrie coreana "Legend of the blue sea".

 

ARXIVAT A:
MúsicaCorea del Sud
Anar al contingut