Pla mitjà del president de la Generalitat, Quim Torra, explicant el projecte de dinamització econòmica dels municipis durant la seva visita a Estama…
Pla mitjà del president de la Generalitat, Quim Torra, explicant el projecte de dinamització econòmica dels municipis durant la seva visita a Estamariu (Alt Urgell). Imatge del 22 de maig de 2019 (Horitzontal).

Torra lamenta la mort d'Eduard Punset i recorda la seva "implicació" en el procés independentista català

ACN Estamariu.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lamentat aquest dimecres la mort del divulgador científic Eduard Punset, als 82 anys d'edat i després d'una llarga malaltia. En aquest sentit, ha destacat la seva feina de "gran divulgador" i la seva "implicació" amb el procés d'independència de Catalunya. El cap de l'executiu català també ha recordat que va rebre al 2011 la Creu de Sant Jordi i ha explicat que ha enviat les seves mostres de condol a la família. El popular presentador del programa 'Redes' de TVE va nèixer a Barcelona, i era llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid. Va ser economista del Fons Monetari Internacional als Estats Units i a Haití i conseller d'Economia entre 1978 i 1980, a més de ministre de Relacions per a les Comunitats Europees entre 1980 i 1981.

Anar al contingut