Barcelona

Tornen a casa els evacuats per la fuita de gas al Portal de l'Àngel de Barcelona

El carrer ha estat tallat durant més de dues hores per la fuita que ha deixat sense subministrament 21 abonats

RedaccióActualitzat

Una fuita de gas ha obligat a desallotjar durant més de dues hores 9 edificis i diverses botigues del Portal de l'Àngel de Barcelona. Un cop tapada la fuita, aquest cèntric eix comercial s'ha reobert i només s'ha mantingut tallat el carrer Duran i Bas, perpendicular al Portal de l'Àngel. Els veïns desallotjats s'han estat fora de casa fins que els bombers i els tècnics de gas Natural han comprovat que no quedava cap bossa de gas.

L'origen de la fuita han estat uns operaris que feien unes obres al clavegueram al número 5 del carrer Duran i Bas i que han perforat una canonada de baixa pressió.

L'avís s'ha rebut passades les dues del migdia d'aquest dimarts i la Guàrdia Urbana i els bombers han acordonat la zona, que ha estat tancada des de les dues del migdia i fins a quarts de cinc de la tarda. Els Serveis d'Emergència han hagut d'atendre una persona que s'havia marejat per la inhalació de gas.

Gas Natural ha explicat que la fuita ha deixat sense subministrament 21 abonats. De manera preventiva, s'ha evacuat diversos edificis de la Plaça Carles Pi i Sunyer, el carrer Duran i Bas i el Portal de l'Àngel. A última hora de la tarda, els desallotjats ja han pogut tornar a casa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut