Actualitat blaugrana

Thuram s'afegeix a la llista de baixes del Barça de cara al partit contra l'Espanyol

Frank Rijkaard no podrà comptar per al derbi amb Thuram, Oleguer, Deco, Henry, Sylvinho, Giovani, Edmílson i Eto'o, tots ells per lesió a excepció del davanter camerunès, que no vol forçar fins estar al cent per cent. En canvi, sí que s'ha recuperat a temps l'islandès Eidur Gudjohnsen. La llarga llista de baixes ha obligat el tècnic holandès a cridar dos jugadors del filial, el central Botía i l'interior dret Víctor Sánchez, a més del ja habitual Crosas. En total, l'equip blaugrana presentarà a la seva convocatòria deu jugadors formats al planter.

Actualitzat

A última hora a la llista de baixes del Barça s'hi ha afegit Thuram. Amb el francès, que arrossega molèsties a la cuixa dreta, ja són vuit els jugadors absents. Els altres set són Henry, Eto'o, Sylvinho, Oleguer, Deco, Giovani i Edmílson. Rijkaard ha hagut de recórrer al filial i ha cridat Crosas, Botía i Víctor Sánchez.

Botía i Víctor Sánchez són les novetats

Crosas és un habitual en els entrenaments del primer equip i, fins i tot, en les convocatòries. En canvi, aquesta és la primera vegada que Botía i Sánchez es concentraran per a un partit de Lliga. Alberto Botía és un central de 18 anys. Tot i la seva joventut, va debutar amb el Barça B la temporada passada. Pel que fa a Víctor Sánchez, té 20 anys i és un migcampista que destaca per la polivalència. Viu el seu primer exercici amb el filial. Alberto Botía i Víctor Sánchez portaran els dorsals 29 i 30, respectivament.

Bojan, botxí habitual de l'Espanyol

Aquest serà el primer derbi de Bojan amb el primer equip. En les categories inferiors del Barça, el de Linyola s'ha destacat com un autèntic especialista en derbis. Ha marcat gairebé sempre en els duels contra l'Espanyol i, sovint, amb gols decisius que han donat títols. Amb onze anys, Bojan ja va marcar quatre dianes en els dos derbis d'alevins i el Barça va guanyar el títol de Lliga. Amb l'infantil, el de Linyola va marcar de cap un gol que va fer campió l'infantil blaugrana en l'última jornada de Lliga, en el temps afegit i al camp de l'Espanyol. En la celebració als vestidors, Bojan va demostrar el seu esperit de lideratge als tretze anys. Quan alguns dels seus companys menyspreaven els aficionats de l'Espanyol, Bojan ho va aturar demanant respecte per a l'altre club de la ciutat. La temporada 2004-2005, amb el cadet B, Bojan va fer un "hat-trick" contra l'Espanyol, i amb el cadet A, la temporada 2005-2006, va marcar dos dels sis gols que els cadets blaugrana van fer a l'Espanyol. L'última vegada que Bojan s'ha creuat en el camí de l'Espanyol va ser en l'última jornada de la temporada 2005-2006. El juvenil A del Barça necessitava guanyar el Badalona per emportar-se la Lliga. Al minut 95 i amb el partit empatat, Bojan va marcar un gol que va fer el Barça campió de la Divisió d'Honor juvenil.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut