Madrid

Surt de la presó l'exetarra Urrusolo Sistiaga, després de complir 19 anys de condemna i mostrar penediment

Urrusolo Sistiaga va ser responsable del comando Madrid a la dècada dels 80 i complia condemna per haver participat en almenys nou assassinats i dos segrestos

RedaccióActualitzat

Poc després de les deu del matí ha sortit de la presó alabesa de Zaballa l'exetarra José Luis Urrusolo Sistiaga. L'exmembre de la banda terrorista ha quedat en llibertat després de complir 19 anys d'empresonament dels més de 900 als quals va ser condemnat.

Urrusolo Sistiaga va ser responsable del comando Madrid a la dècada dels 80 i complia condemna per haver participat en almenys nou assassinats i dos segrestos: els dels empresari Emiliano Revilla i Diego Prado de Colón.

L'exmembre d'ETA s'havia acollit a la "via Nanclares", que aplega reclusos de la banda penedits i partidaris de la fi de la violència. Urrusolo Sistiaga ha quedat en llibertat després d'haver descomptat sis mesos de pena per estudis i feina i que el Tribunal Suprem hagi tingut en compte els sis anys complerts a França, on va ser detingut, per restar-los de la seva condemna.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut