Motociclisme

Stoner guanya la partida a Rossi en la sessió de lliures del GP de la República Txeca

Casey Stoner i Valentino Rossi estan disposats a continuar el frec a frec a la República Txeca. De moment l'australià ha guanyat la partida fent el millor temps i batent el rècord del circuit que tenia Rossi. Al box d'Honda no estan per alegries. Sense Hayden, lesionat en una exhibició de motos, el seu cap de files, Dani Pedrosa, ha estat penúltim a tres segons d'Stoner. El pilot de Castellar, té molèsties a la mà esquerra i no està al 100%. No és l'unic. Jorge Lorenzo, que arrossega la lesió al peu esquerre que es va fer a Laguna Seca, ha estat dotzè. Amb aquest panorama, Toni Elias els ha superat fent un meritòria setena plaça.

Actualitzat

En 125, Gabor Talmacsi ha demostrat que les vacances no l'han afectat i ha fet la "pole" provisional. A més, el campió s'ha permès rebaixar el seu millor temps fins a tres vegades. La superioritat de l'hongarès es demostra en les set dècimes que ha tret a Nico Terol, segon, i Andrea Iannone, tercer. Pel que fa als catalans, el millor ha estat Pol Espargaró, que totalment recuperat de la lesió a la clavícula ha estat setè. Joan Olivé ha acabat desè i Marc Márquez, dotzè.

La pluja ha marcat els primers entrenaments oficials de la categoria del quart de litre. Primer ha caigut Héctor Barberá..., i després Álvaro Bautista. Precisament, Barberá ha fet el millor temps, seguit de Mika Kallio i Marco Simoncelli, que lluiten pel campionat.

Anar al contingut