Bàsquet

Stephen Curry confessa que els Golden State Warriors s'inspiren en Messi i el Barça

"L'entrenador (Steve Kerr) ens posa vídeos de Messi i del Barça perquè veiem com juguen", confessa Stephen Curry, el millor jugador de l'NBA

Actualitzat

Stephen Curry ja havia declarat en alguna ocasió la seva admiració per Leo Messi. Aquesta vegada, a més, ha desvelat que l'estil de joc dels Golden State Warriors s'inspira, entre d'altres, en el joc del Barça.

"L'entrenador ens posa vídeos dels millors equips de futbol i en especial de Messi i del Barça, perquè veiem com juguen. Simplement per veure el seu estil, el que fan a cada partit, com marquen... Hem establert moltes similituds amb el seu joc, movent-nos de pressa, participant tots alhora en les jugades... Estic segur que es veu reflectit en els nostres partits", diu.

A preguntes sobre el clàssic, Curry no s'ha mullat massa. "Són partits sempre divertits de veure. Dos equips amb molt de talent que contraposen els seus estils diferents", ha assenyalat. "Normalment hi ha dramatisme i segur que passaran coses molt entretingudes", ha afegit.

Més clar s'ha mostrat el seu company Harrison Barnes: "Crec que el Barça golejarà el Madrid, igual que van fer l'última vegada. Estic convençut que tornarà a guanyar".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut