Londres

Sonsoles Espinosa i Carla Bruni no surten a la foto de les primeres dames del G-20

La foto de família és un gran clàssic dels esdeveniments rellevants. La cimera del G-20 a Londres n'és un i, per tant, els líders que hi participen han quedat immortalitzats en una imatge que ja ha donat la volta al món. Però, i les seves dones? Les primeres dames del G-20 no es van voler quedar enrere i també en van voler una. És clar que l'estrella va ser Michelle Obama, que apareix al centre de la imatge, i les grans absents van ser Sonsoles Espinosa, l'esposa de Zapatero, i Carla Bruni, la de Sarkozy, que no han acompanyat els seus marits, tot i que la premsa britànica les esperava amb candeletes.

Actualitzat
A més de la foto de família oficial dels principals dirigents, aquest dimecres també va ser el moment perquè les seves parelles es fessin la foto, també de família, a la residència oficial del primer ministre anglès, al número 10 de Downing Street de Londres.
 
La gran estrella va ser Michelle Obama, la dona del president dels Estats Units, Barack Obama. I les grans absents van ser les esposes del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, Sonsoles Espinosa, i del president francès, Nicolas Sarkozy, Carla Bruni, que no han viatjat a Londres. Els qui tampoc surten a la foto són els dos únics marits de les dues dones líders del G-20: el de la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el de la presidenta argentina, Cristina Fernández de Kirchner, perquè tampoc han anat a la capital britànica.
Anar al contingut