Uns dels joves que han anat a la festa porten una pancarta on donen les gràcies a Thessa.
Alguns joves han volgut fer broma donant les gràcies a Thessa per la invitació.
Hamburg

Sis detinguts en una festa d'aniversari esbombada per Facebook i que va reunir 1.600 desconeguts

1.600 desconeguts i sis detinguts és el trist balanç d'una festa d'aniversari publicada a Facebook. Una jove d'Hamburg va voler convidar els amics a la celebració i ho va fer mitjançant un esdeveniment en aquesta coneguda xarxa social. La noia, però, es va oblidar de marcar l'acte com a privat i la notícia va recórrer la xarxa. Fins a 15.000 persones hi van respondre confirmant la seva assistència. Tot i que la festa va ser cancel·lada, finalment 1.600 joves es van apropar a la casa de la jove. La policia hi ha hagut d'intervenir durant la matinada i ha fet sis detencions.

Actualitzat
"La Thessa et convida a la seva festa d'aniversari. Hi assistiràs?" Un missatge com aquest ha muntat un bon embolic en un barri d'Hamburg. La noia, que complia 16 anys, va penjar aquest esdeveniment a Facebook, però no el va marcar com a privat. El resultat van ser 15.000 respostes afirmatives.

Cancel·lar l'esdeveniment no va servir de gaire. El dia de la festa s'han presentat 1.600 persones a la porta de la casa. La família ja n'havia avisat la policia i fins i tot havia contractat seguretat privada per evitar destrosses.

Els "assistents" s'han quedat a les portes de la casa i han fet la festa a fora fins a les dues de la nit. Alguns fins i tot s'han enfilat als sostres dels garatges del barri. Una vuitantena de policies els han controlat i han hagut de fer sis detencions per haver causat lesions i provocar danys materials. Tots els arrestats ja han quedat en llibertat.

No és el primer cop que succeeix un cas així. A Londres, una noia de 14 anys va rebre 21.000 respostes a Facebook. I fora d'internet, 2.000 joves van destrossar una casa després de respondre a una invitació per ràdio, també al Regne Unit.
Anar al contingut