Londres

Una festa d'aniversari d'una noia de 14 anys reuneix més de 21.000 convidats confirmats al Facebook

Una noia britànica de 14 anys va crear un esdeveniment al Facebook per convidar els seus amics a una festa d'aniversari. Hi va posar el telèfon i l'adreça, i al cap de pocs dies hi tenia més de 21.000 convidats confirmats que no coneixia. És una de les conseqüències de no tenir prou cura amb les opcions de privacitat de la xarxa social creada per Mark Zuckerberg. La mare va eliminar l'esdeveniment del Facebook, però la noia s'ha fet tan popular que se n'han creat molts d'altres en clau d'humor. La policia anirà a l'adreça de la família el dia de la festa preveient el caos.

Actualitzat
Amb només 14 anys, la noia, que només volia celebrar el seu aniversari amb 15 amics, no entenia com configurar les opcions de privacitat del Facebook i va fer un esdeveniment públic. Ara més de 21.000 persones saben on viu i quin número de telèfon té.

Facebook no es fa responsable d'aquest fet, ja que per a la companyia, quan es crea un esdeveniment queda prou avisat que "qualsevol pot veure'l i respondre a la invitació" i que aquesta opció es pot desmarcar.

Tot i així, la mare culpa la xarxa social per permetre situacions com aquestes, que s'evitarien només posant per defecte la màxima privacitat. A més, la mare també ha castigat la seva filla sense internet durant una temporada.

Actualment, més de 100 milions de persones tenen el perfil completament obert.
Anar al contingut