Bovey Tracey

Uns 2.000 joves no convidats a una festa particular causen greus destrosses al Regne Unit

Sarah Brooks celebrava aquest cap de setmana 18 anys i va fer-ho amb una festa que de ben segur no oblidarà en tota la vida. Els seus pares li havien preparat una festa amb un centenar de convidats a la seva residència del comtat de Devon. A l'hora de la veritat, però, s'hi van presentar uns 2.000 joves inesperats que responien a un anunci que havien vist a internet o bé escoltat per l'emissora de ràdio BBC. Els joves van causar destrosses a la casa i pels carrers del municipi de Bovey Tracey per valor de milers de lliures.

Actualitzat
"Ens estem preparant per una enorme festa en una mansió, més de 500 persones hi aniran, és a Bovey. Ens han dit que qualsevol que ens estigui escoltant pot acudir a la festa, pel que sembla només cal que saludi amb un hola a la Marilyn Monroe de la porta". Aquest anunci emès al programa de ràdio de Pete Tong de la BBC és l'origen de la trifulga.

La festa era la de Sara Brooks, una celebració particular a la residència de la família per un centenar de persones que en cap cas era oberta a tothom qui s'hi volgués acostar. Uns 2.000 adolescents, però, s'hi van presentar després de que s'anunciés a la ràdio i per internet.

En veure frustrades les seves expectatives de festa, alguns dels joves van començar a destrossar la casa sense que els quatre vigilants contractats per la família poguessin fer pràcticament res per evitar-ho. La mare de la noia, Rebecca Brooks, ha descrit l'ocorregut d'"aterridor".

"Als que aconseguíem treure de casa, tornaven a entrar per la finestra després de trencar els vidres. Van destrossar el bar, saltaven sobre les taules. Vaig arribar a pensar que em trobaria algú mort en alguna habitació", explicava el seu marit, Reg Brooks.

Els amos de la casa van cridar la policia de dos comtats i quan van arribar els joves van rebre els agents i els seus gossos a cops d'ampolla. Els aldarulls es van acabar estenent a tot el municipi sembrant la por entre els veïns.

Els pares de la jove culpen la BBC del què ha passat. L'emissora britànica ha emès un comunicat per explicar que la notícia de la festa els havia arribat a través d'un oïdor i que s'havia limitat a donar el nom de la localitat sense especificar més.
Anar al contingut