Barcelona

SI convoca un #novullpagar d'urgència aquest diumenge en contra de l'augment dels peatges

Solidaritat Catalana per la Independència ha convocat d'urgència per aquest diumenge al migdia una nova protesta popular contra els peatges. Aquesta vegada, en contra de l'augment del 7,5% dels peatges que depenen de Foment anunciada a última hora pel govern espanyol.

RedaccióActualitzat
L'anunci del govern espanyol, sense avís previ, d'augmentar un 7,5% els peatges que depenen de Foment ja té una primera convocatòria de reacció popular. Solidaritat Catalana per la Independència ha convocat d'urgència per aquest diumenge el cinquè #novullpagar.

La cita és a les dotze del migdia al peatge de Mollet del Vallès, a la C-33, que juntament amb els de l'AP-7 i l'AP-2 són els punts de cobrament afectats per l'augment de tarifes.

El diputat de SI Uriel Bertran ha denunciat un augment que sospita que és la compensació pel rescat de les autopistes madrilenyes i ha fet una crida a la ciutadania perquè s'afegeixi a la protesta contra un augment total del 10% dels peatges de l'Estat, "ara un 7% i un 3% addicional a partir del mes de setembre amb la pujada de l'IVA".

Bertran assegura que "aquest nou abús" representarà més beneficis multimilionaris per a les concessionàries, i podria ser la compensació pel rescat de les concessions de les autopistes madrilenyes, participades també per l'empresa Abertis.


Anar al contingut