Primera Divisió

Sergio Ramos retreu al club que no l'hagi defensat en les últimes expulsions que ha patit

No tot són flors i violes al vestidor del Madrid. En una setmana on els jugadors blancs han parlat més de futurs passadissos del Barça al Bernabéu o de les seves preferències perquè els barcelonistes guanyin la Champions, Sergio Ramos ha alçat la veu. El defensa andalús ha deixat molt clar que està prenent nota d'algunes coses que no li agraden i retreu al seu club que no doni la cara per ell, com ell fa pel Madrid. En concret, s'ha sentit poc acompanyat perquè cap veu autoritzada de l'entitat l'ha defensat en les últimes expulsions que ha patit.

Actualitzat

A Sergio Ramos l'han expulsat vuit vegades des que va arribar al Madrid l'any 2005. Tres d'aquestes targetes vermelles les ha vist aquesta temporada i s'ha creat una fama que no li agrada gens. En alguna ocasió, com a Mallorca fa unes setmanes, l'expulsió va ser injusta, però tot i així, mai ha rebut el suport del club blanc. Aquest divendres, el defensa andalús ha dit prou.

"Em va sorprendre no escoltar companys o ningú del club que digués quelcom sobre aquest tema. Però és la realitat, tampoc espero res per part de ningú. Jo només espero que el club doni la cara pels seus jugadors", ha assenyalat Ramos.

Complicada visita a El Sardinero

Amb aquesta mala maror, els blancs s'entrenaran aquest dissabte a porta tancada per preparar el partit de diumenge contra el Racing al Sardinero, un camp on la temporada passada van sortir derrotats per dos gols a un.

Anar al contingut