Actualitat blanc-i-blava

Sánchez Llibre confirma el fitxatge del lateral Gregory Beranger per les pròximes quatre temporades

Després de la incorporació de l'argentí "Tito" Álvarez, l'Espanyol ha fet oficial el fitxatge de Gregory Beranger per la pròxima temporada. El francès, que no ha jugat mai a Primera Divisió, ni a Espanya ni a França, es converteix així en el segon reforç dels blanc-i-blaus de cara a l'any que ve, tal com ha confirmat Daniel Sánchez Llibre. De cara al partit de diumenge contra l'Almeria, Ernesto Valverde recupera el central Marc Torrejón i la seva és la màxima novetat de la llista per a l'últim compromís del curs.

Actualitzat

L'Almeria serà el rival de l'Espanyol en l'últim partit de Lliga per a l'Espanyol, però moltes coses han canviat des que els andalusos van derrotar els blanc-i-blaus en el final de la primera volta. A diferència d'aleshores, el somni europeu ha deixat de ser un somni per als catalans i les circumstàncies actuals converteixen el matx en un simple tràmit. Ernesto Valverde recupera Marc Torrejón i la seva és la novetat més destacada per al partit de diumenge.

L'actualitat blanc-i-blava, però, està més centrada en la confecció de la plantilla per al pròxim exercici i, més concretament, en l'anunci oficial del fitxatge de Gregory Beranger. El lateral francès, amb experiència al Canes, Racing de Ferrol i Numància, serà periquito durant les pròximes quatre temporades en substitució de Clemente Rodríguez. El club català ha pagat la clàusula del francès davant les negatives del Numància per negociar un traspàs. El cost de l'operació gira al voltant del milió d'euros. Així ho ha concretat el president Daniel Sánchez Llibre. No serà fins que el Numància hagi certificat l'ascens a Primera que es farà la presentació oficial del jugador.

Confiança en Valverde i esperant ofertes per Kameni

Daniel Sanchez Llibre ha dit que manté tota la confiança en Ernesto Valverde i en el secretari tècnic Paco Herrera perquè dissenyin el nou projecte del club amb l'objectiu de resoldre la preocupant metamorfosi que ha experimentat l'equip aquesta temporada. Dani no ha aclarit gran cosa pel que fa al futur de Kameni, que si no arriba una bona oferta haurà de cumplir l'any de contracte que li queda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut