Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol pot tancar en les pròximes hores el fitxatge de Gregory Beranger, del Numància

L'Espanyol pot tancar en les pròximes hores el segon fitxatge per a la temporada que ve. Es tracta del lateral esquerre del Numància, Gregory Beranger, que substituiria Clemente Rodríguez. Té 26 anys, en fa dos que juga al Numància i no ha estat fins aquesta temporada quan s'ha consolidat a l'equip, fins al punt de ser considerat un dels millors laterals de Segona Divisió. Les negociacions entre l'Espanyol i el Numància estan molt avançades.

Actualitzat

Després del porter argentí Christian Alvares, el segon reforç blanc-i-blau podria ser el lateral esquerre francès Gregory Beranger. Les negociacions entre l'Espanyol i el Numància estan molt avançades i tot fa pensar que Beranger es convertirà en el segon fitxatge de l'Espanyol 2008-2009. Arribarà per suplir Clemente Rodríguez al lateral esquerre.

L'acord, però, no es farà oficial fins a final de temporada, perquè el Numància està centrat ara mateix en les opcions d'ascens a Primera. El director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, es va trobar el cap de setmana passat amb el secretari tècnic del Numància, Pacheta, un vell conegut de l'afició de l'Espanyol. Aquesta setmana han seguit els contactes per telèfon de forma permanent.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut