Els agents han fet les maniobres de reanimació i han aplicat el desfibril·lador portàtil
Els agents han fet les maniobres de reanimació i han aplicat el desfibril·lador portàtil

Salven la vida a un home que va tenir un infart mentre renovava el DNI a Barcelona

Un mosso fora de servei, dos agents de la Policia Nacional i personal administratiu van fer-li les maniobres de reanimació i van utilitzar el desfibril·lador

Un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei, dos agents de la Policia Nacional i personal administratiu salven la vida a un home que va tenir un infart mentre renovava el DNI gràcies a les maniobres de reanimació i l'aplicació del desfibril·lador portàtil.

Els fets van tenir lloc el 14 de juliol a les dependències de la Policia Nacional de la plaça d'Espanya, que comparteix recinte amb la comissaria dels Mossos de l'Eixample. Un caporal de la Brigada Mòbil era a l'Oficina de Documentació per renovar el passaport de les seves filles quan va veure com un home es desplomava.

Amb un agent de la Policia Nacional i una funcionària de l'oficina, van comprovar que tenia el pols feble i una respiració molt fluixa. El van posar en posició de seguretat i van iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar mentre demanaven el desfibril·lador extern automàtic (DEA), que era a la recepció de la comissaria dels Mossos.

Amb el DEA van aplicar-li descàrregues fins que l'home va recuperar el pols i va poder salvar així la vida.

Dos agents dels Mossos van rellevar els dos policies en les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins que va arribar el Sistema d'Emergències Mèdiques, que després d'atendre'l in situ el van traslladar a l'hospital. L'home, de 75 anys, va haver de ser intervingut d'urgència.

El servei de cardiologia de l'hospital ha informat que l'home s'està recuperant i tot apunta que no patirà cap seqüela relacionada amb l'aturada cardiorespiratòria.

ARXIVAT A:
PolicialPolicia NacionalMossos d'Esquadra
Anar al contingut