Barcelona

S'ajorna el ple del finançament per la mort de quarte bombers als Ports

El ple monogràfic sobre el nou model de finançament, previst per aquest dimecres al Parlament, s'ha ajornat en senyal de dol per la mort de quatre bombers en l'incendi declarat als Ports. El president de la Generalitat i el de CiU han acordat posposar la cita, segons ha informat el mateix José Montilla des d'Horta de Sant Joan, on s'ha desplaçat per conèixer de primera mà els fets, tal com han fet també nombrosos dirigents polítics. La Junta de Portaveus de la cambra catalana decidirà aquest dimecres la nova data del ple, que previsiblement serà aquesta mateixa setmana, encara que dependrà dels funerals pels bombers.

Actualitzat
La Junta de Portaveus es reunirà a les 10 del matí per decidir quan es convoca el ple. Hi ha la possibilitat que s'ajorni fins a la setmana que ve, però també es podria fer aquest dijous i divendres.

Artur Mas ha plantejat al president del Parlament, Ernest Benach, posposar la sessió, i Benach ha negociat amb els grups parlamentaris. Tots els partits catalans han emès comunicats per mostrar el condol als bombers morts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut