Barcelona

Torna a empitjorar un dels dos bombers ferits molt greus a l'incendi dels Ports

En les últimes hores ha tornat a empitjorar l'estat de salut d'un dels dos bombers ferits molt greus a l'incendi dels Ports. És Pau Costa, un veí de Lleida, de 31 anys, que està en situació crítica, amb cremades al 50% del cos i una fallada multiorgànica. L'altre ferit, Josep Maria Palls, veí de la Pobla de Segur, de 36 anys, no ha experimentat canvis des de l'últim comunicat mèdic. Continua estan molt greu, amb cremades al 75% del cos i lesions pulmonars per inhalació de fum. Tots dos estan ingressats a la unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Actualitzat
El noi de 31 anys té cremades de segon i tercer grau a la meitat del cos i ja va arribar intubat a l'hospital, on el van traslladar en un helicòpter medicalitzat. El seu estat ha empitjorat en el transcurs de les hores, ja que primer va patir una fallada renal i ara, segons l'últim comunicat mèdic, d'aquest dijous, ha empitjorat.

Pel que fa a l'altre ferit, que té 36 anys, té el 75% del cos cremat i el seu estat és molt greu, però no ha experimentat cap canvi en les últimes hores.

Aquest dijous han tingut lloc els funerals per tres de les quatre víctimes mortals de l'incendi, que s'han fet per separat i en la intimitat per desig de les famílies. Mentrestant, els companys de les víctimes continuen lluitant contra un foc que ja ha cremat 1.140 hectàrees.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut