S'ajorna al juny la fira de l'audiovisual més gran del món, que acollirà Barcelona

L'Integrated Systems Europe s'havia de fer al febrer, però s'endarrereix uns mesos per la Covid

RedaccióActualitzat

La fira audiovisual més gran del món, l'Integrated Systems Europe (ISE), havia d'estrenar-se per primer cop a Barcelona el febrer del 2021, però no serà així. Els organitzadors de l'esdeveniment han decidit ajornar-la, almenys, fins al juny, tot i que encara no hi ha una data programada.

 

 

Es tracta d'un dels salons més importants del món, que fins ara es feia a Amsterdam i que en l'última edició va reunir més de 80.000 visitants de tot el món. Els organitzadors consideren que "no és prudent" mantenir el calendari inicial, i justifiquen la decisió després d'haver vigilat la situació del coronavirus a Europa.
 

Aquesta notícia torna a posar al centre del debat el Mobile World Congress, que està previst que es faci de l'1 al 4 de març a Barcelona, just un mes després de la data inicialment prevista per l'ISE.

Oficialment, la data es manté i s'estan estudiant totes les opcions. Fonts de la organitzadora expliquen a TV3 que com a molt tard a finals d'octubre decidiran si també l'ajornen, però aquest estiu el mateix John Hoffman ja obria la porta a canviar la data si calia

Des de Fira de Barcelona, el seu president, Pau Relat, va assegurar ahir, dilluns, en un acte al Círculo Ecuestre, que la institució "treballa braç a braç" amb l'organitzadora, la GSMA, per garantir un Mobile segur i mantenir les dates previstes.

Asseguren, a més, que la majoria dels seus millors clients ja han confirmat l'assistència
 

De totes maneres, i tal com apuntava el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, en una entrevista a l'ACN, canviar les dates del Mobile continua sent una opció si la situació sanitària no millora.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut